måndag 2 augusti 2010

Sista semesterveckan....


Nu är det sista veckan som mannen ska vara hemma tillsammans med mig och lillkillen. Vi har haft det så bra och mysigt så nu är man lite orolig över hur man ska klara av att ta hand om vardagen med en bebis själv...
Som ni har märkt har det inte blivit någon förbättring med bloggandet, och jag kan tyvärr bara skylla på att vi har lagt all tid på varandra och på att vara sociala tillsammans med familj och vänner.

Har också haft lite tid till att pyssla med lite olika saker och kommer visa lite mer av det senare. Bland annat en mobil av Ikeas billiga mjukisdjur, fisketråd och lite tyg med ståltråd. Har även knåpat ihop ett barnvagnshänge och vimplar som just nu hänger i Sixtens fönster.

Sixten är en duktig liten kille som nu är fem veckor och har börjat sova 4-5 timmars pass på nätterna så mamma får ordentligt med sömn. Hur länge det håller i sig det vet man aldrig men jag njuter så länge det varar. Han är mer vaken på dagarna och vill vara med mycket mer nu och ibland är det bara mammas eller pappas famn som gäller!

 På återseende....

1 kommentar:

Unknown sa...

Härligt med ett nytt inlägg från dig vännen :) gillar din blogg skarpt ju.
Men det kommer säkert bli mer inlägg sen när du går hemma själv.
Mysigt att Sixten har börjat vara vaken mer på dagarna och sova längre på nätterna, men det återstår ju se hur länge det varar ;) de är oförutsägbara de där små liven...
KRAMAR