måndag 15 november 2010

Barnvakt...

Vill verkligen slå ett slag för en så kallad babyvakt, den är kanon när man har ett stort hus eller kanske sovrum på andra våning. Har märkt att Sixten sover bäst i sin egna säng även på dagarna, och vårt sovrum ligger just på andra våning. Och för att slippa stå och lyssna vid trappan i tid och otid införskaffade vi en babyvakt på Claes Ohlsson för si så där 250 kr! Som hittat! Vet att det finns dyrare modeller som räcker längre osv. men vi resonerade så att vi knappt är mer än 50 meter från Sixten ändå...denna modellen räcker nämligen bara 50 meter.
Så det blev ett litet tips såhär på måndag eftermiddag...

Vad har jag annars hittat på idag då? Jo, förmiddagen spenderades på bvc med babymassage sista gången. Nu blir det till att fortsätta hemma för det märks att Sixten gillar det.
Resten av dagen har varit lugn och lite knasig (känsliga läsare, sluta läs här!!), har nämligen försökt på alla sätt att få Sixten att göra "the big one", han har nämligen inte gjort det på en vecka....
Så jag har masserat, "pumpat" med benen och satt han i babysittern och andra sittställningar där han oftast brukar lyckas. Och äntligen, nu i eftermiddag så lyckades "vi"!!! Att man kan bli så glad för en sådan grej. Men så är det väl att vara småbarnsförälder?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Förstår precis vad du menar :) hehe! Har samma bekymmer med Teo, och idag gjorde han det igen, efter att ha gjort det senast i lördags. Men ibland går det ju flera dagar emellan. Vilket inte är så kul kanske. Kom på att du kanske vill visa mig lite hur man gör babymassage? Har ju inte turen att få gå nåt sånt.
Kramar <3

Dijana & Theodore sa...

Jag fortsätter på pooptemat:P. Theo har blivit mer hård i magen sen han började äta mat..Suck..Så han äter lite katrinplommon pure varje dag, hoppas verkligen att det hjälper. Vet inte vad man borde testa annars..