måndag 21 juni 2010

Måndag igen...

Vad ska man hitta på idag tro? Solen verkar lysa och mannen var lite avundsjuk när han åkte till jobbet i morse. Han hade velat vara hemma och fixa till i våra land, och det hade ju inte varit så fel. Det ser ut som kom och hjälp. Tyvärr inget jag vågar mig på för det är ett liiite för hårt arbete för mig nu att stå och hacka i landen. Visst, hade kunnat ta upp lite ogäs med en kratta men då måste det hackas lite i "gräsmattan" först!
Nu är iallafall altanen helt färdig så nu hade det varit roligt med lite fikabesök! Det är i och för sig nya möbler som saknas, men vi har ju det gamla som funkar att sitta på så länge...

Ny filt på bilden som kommer från Gekås. Älskar ju allt som är prickigt och denna passade perfekt i fåtöljen i barnrummet!

1 kommentar:

eriika sa...

skönt att du får må så bra! haha ja av nån anledning hittar man ju alltid nått som behöver "putsas" upp lite extra sådär.. det kan väl aldrig ha med boande inför bäbis att göra? ;P

yes! jag går in i v40 på torsdag.. så det skiljer väl bara 6 dagar då.. alltid kul att hitta folk som ligger rätt lika i tiden som en själv:)

är du nått nervös då?