söndag 4 april 2010

Våren är här...


Nu när våren är i antågande på riktigt, ska det såklart köpas in lite nya fräscha blommor till en del fönster. I sovrumsfönstret får därför dessa vackra orkidéer stå. Och det verkar som om fler tyckte det var fina blommor. Just sovrumsfönstret är en favoritplats för bägge kisarna. Där sitter de gärna på morgonkvisten och tittar efter fåglar. Trots att det regnar just nu utanför känns det att våren är här med sitt regn och sol om vart annat.

Idag har vi varit duktiga och fått målat färdigt den lilla hallen och väggarna i trappan så nu är det bara lite dörrlister och själva trappan kvar. Trappan får man väl ta lite i taget så man kan ta sig upp för den inför kvällen. Att släpa ner sängar och grejer är alldeles för mycket jobb. Det blir verkligen ljust och fint i trappan som var så mörk innan. Och tänk hur ljust det blir med trappan vit med!

Imorgon bär det av till Stora staden Göteborg där det ska inhandlas en del på Ikea samt påhälsning hos ett "födelsedagsbarn", om man nu kan kalla en 33-årig karl för barn...


Ha en mysig kväll,
       

1 kommentar:

Lovisa Illustratör sa...

Vilken trevlig blogg! Så ljus och fräsch och full med inspiration :)
Såg i nåt inlägg att du illustrerar? Vore roligt att få se vad du gör för något.
Ha en fortsatt fin påsk!