lördag 10 april 2010

Babyprylar...


Som sagt så kom vi iväg till Ikea på annandag påsk. Det som var mest brådskande var ett nytt torkställ till tvätten eftersom vårt gamla rent ut sagt ramlat isär. Nu fanns inte just det vi skulle ha inne...förvånad? Knappast! Men vi fick tag på ett annat och sen var det dags att inspektera barnavdelningen!

Det är många gånger som man har gått igenom den avdelningen och suktat och längtat efter den dagen då man får köpa små pinaler till sin egna lilla bebis. Nu köpte vi inte något denna gången heller eftersom det inte fanns plats i bilen (där låg för tillfället en barnvagn till svågern och hans tjej) men vi tittade runt och bestämde oss för lite möbler och annat skoj.
Jo, vi köpte lite smågosedjur som jag så småningom ska göra mobil av. Vi skulle även kolla in ett skötbord också men det fanns inte heller inne... Så det får bli en tur till lite längre fram då vi kan göra våra "stora" inköp. Det kommer nog bli ungefär så som det visas på bilden. Har inte hittat något vettigt skötbord som inte kostar fööör mycket så därför blir det nog ett "hemmabygge" med hjälp av en byrå och bordsskiva. Vad tror ni, kan det bli bra?

Hoppas ni får en mysig lördag! Själv ska jag fixa lite till på "Arwenklänningen" inför ikväll, sen blir det till att göra sig iordning och hoppas på en trevlig afton med god mat och underhållning!


Inga kommentarer: