lördag 2 april 2011

Ny möbel och lördagstradition....


 


God middag alla kära läsare! Hoppas ni har en mysig dag än så länge!

Här har det startats med en härlig sovmorgon till halv nio, sen en liten mysstund med Sixten innan det var dags för lördagens numera tradition, Melodikrysset! Tyckte det var lite svårt idag men internet är bra att ha ibland, då man kan söka på nästan vad som helst.

I veckan fick vi äntligen röjt upp lite i Sixtens numera lekrum. Där har skräpats ner en del och jag har hållt på med målningen av en hylla i sisådär 1 månad innan jag blev klar. Men nu är den riktigt vit och fin och är nu fylld med böcker, leksaker och minnessaker! Sixten gillar den skarpt och kryper gärna dit och kollar i sina böcker, så visst fyller den sin funktion...
Det som är kvar att göra i rummet är att lägga nytt golv. Vi har redan köpt lister så en liten tur till närmaste byggfirma behövs.

Lite tavlor ska upp på väggarna också, och där finns det många ideér i huvudet! Det ska bara genomföras också... Ska bland annat beställa en fin tavla från Barntavlor som duktiga Sofia gör. En liten aptavla med Sixtens namn och egenskaper skulle sitta fint på väggen!!

Ha en fortsatt skön lördag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk vad fina gamla saker kan bli.Man kan i princip ta vara på allt ha,ha...som vissa gör.Ha,ha igen.Försvarar mej lite som du förstår. Mor

Dijana & Theodore sa...

Några av leksakerna hade utropspris på 2000:-, det känns för dyrt:P. Theo kommer inte ens få leka med det.

Det där med uppdatering går upp och ner, ibland har man inte tid och ibland inte lust:). Så får det va.

Vad fint det blev i Sixtens rum(det lilla man fick se:). Men låter han verkligen böckerna vara??Jag antar att hyllan står på golvet??
Theo hade rivit allt med en gång:D så som han klättrar och drar i allt.

Pia sa...

Fräscht vitt med färgglada detaljer! Snyggt syrran! Välkommen in i melodikryssklubben!Kram!