måndag 18 april 2011

Kaffe och trädgårdsplanering...

Idag har jag varit ute så mycket som jag kunnat och fått gjort både lite nytta men även nöje! Som ni kanske ser så står det nu nya vita utemöbler på vår altan. Äntligen säger jag bara! Vi slog till på en grupp från Jysk. Bord och fyra stolar för ett riktigt bra pris.
Det sved i plånboken men nu känns det riktigt ombonat på altanen och vi lär tillbringa mycket mer tid där nu.

Där har jag iallafall suttit ett tag idag och spånat i trädgårdstidningar och böcker. Och aldrig smakar väl kaffe bättre än ute!! Jag började även skissa upp vår trädgård också, kanske lägger upp bilder senare.
Men innan jag fick sitta där och njuta tog jag tag i ett litet land vid sidan av altanen som ska göras om helt. Rensade bort massa ogräs och tog bort alla gamla plantor som inte längre är nåt fina, och sen satte jag tillbaka några som var helt ok.
Till helgen hoppas jag att fick ta ett tag med den lilla jordfräsen, sen är det dags att inhandla lite nya fina växter. Det lutar åt lavendel och kanske lite pioner? Ja, vi får se vad det blir i slutändan....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad spännande att få provsitta dom nya möblerna till en kopp kaffe.Ser fram emot detta.Vad vill du ha för pion? Fjäskar lite för kaffet,som du förstår. Mor

Pia sa...

Låter ljuvligt! Precis som det ska vara, arbete i bra mix med vila!
Kram!/Syrran