måndag 14 september 2009

Höst...


Även om jag är ett stort fan av sommaren med sin "värme", alla happenings, semester osv. så känner jag ett stort lugn när hösten står för dörren. Inga måsten, inga krav på att man måste ut och röja i trädgården, bara vara inne och kura, sitta och kolla på film, tända ljus, ta tag i allt det där på "listan".....

Ja, nu är det ju inte så att vi bara kommer sitta inne och lata oss utan här kommer hända en del inom renoveringsdelen förståss också. Först och främst ska badrummet bli helt färdigt med lister m.m, sen finns det planer på att lägga golvet i mitt pysselrum så det blir klart, och sist men inte minst ska vi ta tag i hallen...äntligen!!! Har längtat efter att få iordning det rum man först möter när man kommer in till oss, för som det ser ut nu så visar det sannerligen inte vår stil... Här sitter fula avskavda strukturtapeter, grått plastgolv (modell 60-tal), en blå plastmatta i trappan och massa bruna fula dörrar.

Tanken är att det ska bli uppsatt återställartapeter som ska målas vita, trappan ska målas vit, pärlspont ska sättas upp på halva vägen som sen målas grå, ett laminatgolv kommer läggas in (troligen ett som ser ut som grått klinkers), slutligen ska vissa dörrar tas bort medan andra ska målas. Så där har ni vårt höstarbete!! Blandar man detta med mycket mys, ljus, filmer, höstpromenader och lite pyssel så tror jag det kommer bli en alldeles underbar höst!!!

Ha en skön dag!
Kram Jennie

Inga kommentarer: