onsdag 16 januari 2008

Äntligen har jag fått tillbaka min älskade laptop! Efter ett par veckor ringde vi och undrade om den inte var klar snart och som svar fick vi att den var på väg. Hade blivit lovad att det skulle ta 2 veckor men det tog närmare 4. Men det är inte så dåligt om man tänker på att det har arit många röda dagar nu under alla helger.

I och med att datorn försvann så försvann även min lust att blogga, att sitta vid den andra datorn utan photoshop och annat så kändes det inte riktigt lika roligt. Men nu ska jag bättra mig och börja slänga in lite inlägg.

På husfronten är det väldigt spännande just nu. Efter att husmarknaden rent har stått stilla runt julen så fick vi en chans att kolla på ett hus på landet. Mannens arbetskollega hade kontakt med en bonde som ville stycka av en gård och sälja huset. Vi nappade direkt och åkte och kollade på huset, och det som vi fann var bara positivt. Ett bra hus med många fördelar och stora chanser till att öra det till sitt eget. Det enda negativa är att vi inte vet vad han vill ha för det än, så nu går vi hemma som osaliga andar och vet inte nåt. Vi är iallafall de enda som är intresserade om vi vet. Det är så enormt spännande och jag hoppas inte chansen försvinner om jag berättar för er....

Ni kan ju förstå att jag bläddrar för fullt i inredningstidningar och lusläser alla inredningsbloggar jag kan hitta för att finna inspiration. Huset är som byggt för den vita stilen med lite moderna inslag så bilderna jag sparar ner på datorn har blivit lite fler....och har ni fler sidor med inspirationsbilder så tar jag med glädje emot era tips!!!
Bilder från Ikea

4 kommentarer:

Malin sa...

Hoppas ni får huset:) Skulle ju vara superkul för er. Mysigt med lantstil. Jag gillar köket på bilden du visar. komemr jag på lantstilssidor säger jag till. Den enda jag vet är countrybymail, men det är bara en webshop med prylar. Kram

Sextiotalsvillan sa...

Ååh vad spännande!! Hoppas att det blir erat *håller tummarna*

Och tack för din snälla kommentar hos mig!

Kram

MiaMaria sa...

Lycka till!

Oj vilka vackra bilder...
Och hoppas ni blir husägare......

Ha´en skön kväll och en härlig morgondag!
Miamaria

Jennie sa...

Tack! Hopppas era tummar hjälper, väntar fortfarande på att det ska ringa...

Kramar, Jennie