fredag 18 januari 2008

Soffor!

Nu när det verkar som det kan finnas chans att vi "blir med hus" inom en kanske rätt så snar framtid så började man ju fundera på vad man har för möbler som man vill ska hänga med till framtida bostaden.
Började fundera på just soffor...i dagsläget har vi en karlanda i grått i vardagsrummet men med vit katt så är den kanske inte den bästa man kan ha. Däremot så har vi en Tomelilla 3-sits soffa stående i källan som vi inte har plats med och den hade varit jättesnygg i vardagsrummet i "drömhuset".

Tyvärr tycker jag det inte räcker med en soffa när man har ett stort vardagsrum så en 2-sits till och kanske en pall hade inte varit fel. Och då är det ju typiskt att Ikea inte tillverkar klassikern Tomelilla längre, förstår inte varför??
Frågan är då om man ska sälja Tomelillasoffan och leta efter en helt ny soffgrupp? Svårt... Får väl se när man väl kommer till den situationen när man måste bestämma sig för nåt...

Ektorp är ju inte heller helt fel....

Kram, Jennie

Bilder från: Ikea

3 kommentarer:

Malin sa...

Jag hade en vit Ektorp innan och den var verkligen superskön att sitta i. Kollat blocket efter Tomelilla? För klädsels e ju tvättbar, så man kan ju få en begagnad fräsch. Kram

Jennie sa...

ja det får nog bli blocket, annars kanske man ska satsa på Ektorp...många tycker den är skön att sitta i.

Cladde sa...

Håller med Malin angående blocket.. kolla där.. sen kan du kolla in www.BEMZ.com De säljer sofföverdrag till IKEA-soffor.. Så därigenom kan du ju få helt nya och fräscha överdrag!