lördag 22 december 2007

Datorkrasch...

Ja, man ser det på var och varannan sida nu för tiden hur datorn strejkar och paniken stegrar dag för dag. Även min dator ville ta jullov och är nu ivägskickad på koll. Får förhoppningsvis tillbaka den efter nyår.

Det mest otroliga var att jag fick en känsla på kvällen innan den la av att jag kanske skulle köra säkerhetskopior på allt som jag hade skrivit till skolan, kände att jag inte hann just då men skickade iallafall iväg kopior på allt skrivit till en e-mail jag kan nå på internet på vilken dator som helst.
Ni kan tro jag blev lite ställd när datorn vägrade visa något på sin skärm dagen efter! Viken tur att jag hade fått iväg alla word-dokument!! Fick dock lite panik eftersom alla mina kort som ska användas i ett skolprojekt i början på januari fortfarande låg i datorn, och dom hade jag oturligt nog inte tänkt på.
Min älskade man klarade dock att kicka igång skärmen en gång till när jag var som mest förtvivlad och hann att spara ner alla korten!! Så nu sitter jag med en gammal dator utan några roliga program som photoshop och annat, men den går att skriva och surfa på iallafall.....

Har mitt i "tragedin" iallafall hunnit pynta litegrann här hemma, och till och med granen har kommit upp. Brukar vara noga med att egentligen inte klä den förrän dagen innan julafton, men mannen fyllde år igår och han ville gärna ha den klädd på sin dag.
Positivt är ju att någon annan förutom vi får ta en titt på den då också eftersom vi kanppt är hemma över julen och därför inte har några andra gäster under juldagarna. Kommer lägga upp bilder på den lite senare...

2 kommentarer:

MiaMaria sa...

Så härliga bilder att njuta av....

Önskar dig en underbar JUL!
Miamaria

Karin Krut sa...

Vilka fina juliga bilder. Önskar dig och din familj en jätteskön jul :)
Kram Karin