söndag 17 februari 2008

Helgen som gått...

Denna helgen får jag faktiskt lov till att säga att vi har varit riktigt duktiga! Helgen har verkligen gått i städning och packningens tecken. Jag och maken har städat, putsat, fejjat, dammat, röjt och packat så hela lägenheten är nu upp och ner...(nästan)

Har gått med "smutsglasögonen" på både igår och idag och rensat ut och städat köket och badrummet riktigt noga och dessutom röjt i de andra rummen. Tanken var att vi skulle slippa städa så hemskt mycket till själva visningen och flytten när den väl kommer. Och för att underlätta detta tänkte vi få bort så mycket saker som möjligt som vi faktiskt inte kommer använda närmaste månaden. Två flyttlass med lådor har gått till huset med lite hjälp av min käre far och min snälla mamma har varit här hemma och hjälpt till att städa spisen...som verkligen har sett sina bättre dagar...

Det känns så härligt att äntligen ha fått börja på att flytta lite saker och att städningen har kommit igång, för nu vill man verkligen börja det nya livet i huset på landet!!



Inga kommentarer: