lördag 14 maj 2011

Blomkrukor och presenter...

Krukan på bilden är ny från Blomsterlandet och har hittat sin plats i vardagsrumsfönstret.(Se där, mina inlägg hittade tillbaka! Jag tackar allra ödmjukast för detta, Blogger.)

Dagen idag bjöd på en sovmorgon först och främst. Mannen däremot hade mindre tur och fick gå upp med sjuka men förvånadsvärt pigga Sickan vid halv fem. Han tyckte väl att nio timmars sömn var alldeles tillräckligt att sova när man är förkyld och hostig.
Kan säg såpass att lillkillen inte brås på pappa när han är sjuk, mer på mig antar jag...

Resten av dagen har hittills bjudits på ett trevligt besök av mamma och pappa som kom förbi på en snabbkopp. Lite nya blommor och en present hade dom med sig också, eller mamma. Två Riddarsporrar att sätta ute i nya landet och en skyddsängel som försenad namnsdagspresent. Ska visa ängeln senare för den är lite speciell och otroligt charmig!

Mannen ska på festligheter i eftermiddag och ikväll och jag har blivit erbjuden att komma och vara hos mina svärföräldrar så jag slipper vara ensam i kväll. Det blir en övernattning där också eftersom mannen förhoppningsvis hamnar där med när han har fått nog av festandet...

Hoppas ni får en mysig dag och kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

För dig som vill läsa mer om snygga och smarta blomkruker bör kika in på www.krukor.n.nu