måndag 15 februari 2010

Alla hjärtans dag....


Dagen blev väldigt lugn igår och fylldes av mycket vila, mys och god mat. Tanken var egentligen att vi skulle ta oss till grannstaden för att se på bio, men vi bestämde oss för att stanna hemma och gotta oss istället. Fick frukost på sängen av mannen och han fixade även en lätt lunch.
Jag passade på att se massa romantiska komedier som var gratis på telias videobutik. Tror det till slut blev tre filmer under eftermiddagen och kvällen. Härligt att bara vila och gosa ner sig i filtar och inte tänka på alla måsten för en stund.

Till fika blev det enkel äppelpaj med vaniljglass, i hjärtform dagen till ära! På kvällen avnjut vi god middag med fläskfilé, potatisklyftor i ugn, ädelostsås, sallad och majskolv. Gotti gotti, man blev ordentligt mätt. Till och med så mätta att vi glömde dom första köpta jordgubbarna för i år som stod kvar i kylskåpet. Det fick bli en sen efterrätt då mannen kom hem efter ett pass innebandy sent på kvällen. Det var riktigt farligt att äta dom små gubbarna, fick enorm mersmak. Det är alldeles för långt till sommaren just nu.....

Hoppas ni hade en mysig dag,


1 kommentar:

Nina - Glamourmamman sa...

Tack snälla för grattishälsningen! Ja, det är en spännande vår och sommar vi har framför oss :-)

Ha en fin vecka! Kramar Nina