fredag 27 februari 2009

Influensa??...



Ja det är frågan, i så fall var den väldigt kort. Igår fick jag hemskt ont i halsen och feber på det på kvällen så det blev till att stanna hemma idag. Febern och halsontet satt i på förmiddan men efter att ha harklat, hostat och druckit ett antal koppar te med honung i så försvann halsontet och kvar är ytterst lite feber och trötthet. Frågan är var det ska bli av detta? Var det falskt alarm eller tar det bara en paus för att återkomma tusen gånger värre? Skit samma, nu mår jag iallafall hyfsat bra och jag hoppas det fortsätter så.

Testar vidare med nya kameran och bearbetning av bilder i photoshop och andra roliga bildprogram som ni måste testa på om ni inte har gjort det. Ett tips är till exempel Picnik, klicka in och testa vettja! Kommer försöka ta lite mer kort på inredningen här hemma tänkte jag, men först måste det va bra ljus när man är hemma och så måste man ju orka städa upp lite innan oxå... ;)

Annars kommer helgen innefatta födelsedagsfirande för svärfar och ev. ett besök hos lilla mormor om nu inte det blir nåt av den här konstiga "förkylning" eller "influensa" eller vad det nu är...

Nu är det nog snart läggdags för denna sjukling, Kram Jennie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackare! Men det är väl alla barnbacillusker sm har hoppat på dig. Hoppas att du kryar på dig i varje fall. Ha en mysig helg! Kram kram!

Myownhome sa...

vilken fin blogg och Söt katt du har. :)

Ha en bra helg
//Johanna