fredag 7 mars 2008

Ikea, here I come...

Efter en otroligt bra resa med kanonhotell och fint väder så ramlar vardagen över oss igen. Lägenheten ligger ute för försäljning och visningar väntas nästa vecka. Förhoppningsvis får vi ett bra pris så man verkligen kan lägga lite pengar på inredning och annat i huset.
Har inte kunnat hålla mig ifrån huset utan har åkt ut och kollat hur det står till med vårtecknen där ute på landet, och visst hittar vi både knoppar på träd och buskar, krokus, snödroppar, fåglar i fågelholkarna och självklart den svaga doften av gödsel som vi nu måste vänja oss vid...hehe!!
Denna helgen bär det av till Ikea, äntligen, för att kolla in kök och annat på allvar. Har nästan bestämt oss helt angående köket men man vet aldrig om man ändrar sig när man väl ser det verkligheten. Vill gärna också kolla in lite nya soffor (Ektorp) och kanske matbord och stolar... Samtidigt ska vi lämna vår lilla katt hos svågern i Göteborg så det kommer vara med ett litet tungt hjärta jag åker hem igen imorgon. Visst kommer hon få det bättre där, bara få vara ensam om allt kel och utan busig kattkompis. Men vi har ändå haft henne i 10 år, nästan lika många år som jag och min man har hängt ihop, så det kommer kännas.... :(
Kram, Jennie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Eva här vad fint o fin blogg.
En fråga vad har ni hittat den fina avlastningsbänken i vitt o trä?

vet du vad den heter o är den ifrån ikea?

mvh
Eva

Jennie sa...

Hej Eva!

Tackar, så kul att du tycker det!! :)
Bänken kommer från Ikea och heter Stenstorp. Jättefin i verkligheten också!!!

Ha det bra/ Jennie