torsdag 9 augusti 2012

Fika och vintage...

För någon vecka sedan så stack jag, min kära mor, systeryster och systerdotter M iväg på en liten utflykt i vår omnejd...
Ställen som ligger väldigt nära men som aldrig har besökts, vilka smultronställen!

Vi startade först med lite danska "smörrebröd" på ett litet ställe utanför Falkenberg. I samma hus gick faktiskt en annan på Kyrkans barntimme för mååånga år sen...
Hit följde även resten av familjegänget med, men de fick vackert åka hem efteråt medan "damerna" stack iväg på vidare äventyr!Sen var det meningen med ett stopp på en loppis utanför staden. Tyvärr var detta stängt just under denna dagen så det vara bara att fortsätta mot andra målet, FIKA!!

Detta intogs på ett mysigt bageri, Solhaga. Sockerbulle och kaffe, ingen dålig kombination! Allt serverades på gammalt porslin. Kaffet serverades som ni ser i fina kannor. Med hem följde ett urgott stenugnsbakat bröd...Vår sista anhalt var stället med stort S, eller P? Prästgården 101!

Underbart ställe där inspirationen spirades med hjälp av fantastiska stilleben gjorda av ägarna. Här trängdes gamla antika föremål och nyproducerade inredningsateraljer med vintagekläder och konst!

Hit ska jag igen, det är en sak som är säkert. Man ville nästan inte gå därifrån, så hemma kände man sig i allt det vackra...Hoppas ni får chansen att besöka något av dessa ställen om ni skulle komma till västkusten.
Annars missar ni något!


Kram, kram

2 kommentarer:

Nina - Glamourmamman sa...

Härligt att se att blogglusten är tillbaka :-) KRAMAR

caroline sa...

Å jag som bor i Kungsbacka, inte så långt därifrån med andra ord. Måste ju spanas in. Vilka fantastiskt fina bilder du har tagit.

Trevlig helg
Caroline