söndag 14 oktober 2012

Ocean Beach Club och lite info...

Ville så gärna visa er vårt hotell vi hade turen att bo på i Makrigialos på Kreta. Men får ändå medge att det är ännu snyggare i verkligheten. Rent och snyggt med lite annorlunda uppbyggnad än vanliga charterhotell jag har varit på.
Ocean Beach Club, eller O.B.C som vårt hotell hette är en slags tillbyggnad av Sunwings Resort som låg ca 100 meter från vårt hotell.
Kändes lite lyxigare och lugnare än det stora komplexet...
 
Hoppas ni orkar kolla på allt. Det var lite svårt att sortera ut nåt, allt är så läckert...
 
 
 
Härliga kuddar och snygga stolar...
 
 
Fräscha badrockar på varje säng och tuffa turkosa inslag här och där...
 
 
Världens goaste sängar. Bättre än hemma faktiskt...och för allt i världen, dessa underbara kuddar...suck
 


Mysig innergård med fantastiskt golv...


Härlig loungedel med massor av soffor och divaner. Blev tyvärr inte av att vi satt här så ofta, men mamma testade att ta en liten tupplur här och det gick utmärkt...
 

Lekhörna och bibliotek...Poolområdet som vi mest tillbringade seneftermiddagar vid med lite poolbad för Sickan....
Dagtid är mer stranden vår melodi...
 

Barnpool med soltak. Praktiskt och skönt så det förslår...


Frukost avnjöts ute på soliga terassen varje dag...

                                                   
 
 Som slutkläm på dessa bilder kan jag bara tillägga att hotellet var kanonfint med mycket trevlig personal. Vi åt bara frukost på hotellet men den var absolut inget att klanka ner på och hade både kall och varm buffé och grekiska specialiteér.
 
All personal var väldigt barnvänliga och man kände sig aldrig besvärlig när man behövde hjälp eller hade frågor. Det var smidigt att ta sig till och från stranden och där kunde man även sätta upp maten från strandköket på hotellnotan.
Vi åt de flesta luncher vid stranden eller tvärs över gatan på ett ställe som hette Obelix som hade de bästa pizzorna jag smakat på länge...
 
Men det kommer mer bilder om detta en annan gång.
 
Nu dax att fixa till kvällens mat. Lövbiff i pitabröd med chilikräm. Mums. 

3 kommentarer:

Pia sa...

Underbara bilder! En dag som denna längtar man verkligen bort till värmen och från en trist förkylning! Tycker jag känner igen det där lövbiffsreceptet ;)
Kram!
Pia

Anonym sa...

Hej! Vi tänkte boka en resa till detta ställe i sommar, men undrar lite över bussresan. Var den lite läskig med dåliga vägar och gick den bra med små barn? Frågar för att jag läst detta på andra kommentarsinlägg. Hils Anna

Jennie sa...

Hej Anna!

Vi hade ju med oss Sixten på två år och jag tyckte det gick relativt bra. Vägarna var helt ok och man stannade en stund vid ett ställe så man kunde sträcka på benen och toabesök m.m.
Bussresan tog cirka två timmar och har man med sig lite underhållning för de små och lite snacks (russin, kex osv) så underlättar det! Jag tycker det är helt klart värt det, för hotellet med stranden intill är kanon i mitt tycke!!!!

Hälsningar Jennie